COMUNICAT DE PRESA preluat integral de la colegii de la OPINIA GIURGIUVEANULUI:Giurgiuvenii – alături de Klaus Iohannis. Aproape 31.000 de semnături pentru o nouă candidatură a preşedintelui Iohannis

Munca de partid a liberalilor giurgiuveni, precum si valul de antipatie revarsata asupra PSD-ului, fie el si muribund, face ca scena politica locala sa devina tot mi interesanta in prag de alegeri prezidentiale.

Publicam  mai jos urmatorul COMUNICAT DE PRESA al  PNL Giurgiu, pe care recunoastem, nu l-am primit, ci  doar l-am preluat de la colegii din redactia OPINIA GIURGIUVEANULUI:

Derulată în întreaga ţară, campania de strângere de semnături pentru o nouă cadidatură a preşedintelui Klaus Iohannis s-a încheiat, iar vineri, acesta, însoţit de liderii PNL, şi-a depus, oficial, candidatura pentru un nou mandat.

La începutul acestei campanii, PNL îşi fixa ca obiectiv strângerea a peste două milioane de semnături, cu mult peste cerința legală de 200.000. Obiectivul a fost atins, astfel că mai bine de două milioane de români au semnat listele, semn clar că președintele Klaus Iohannis are cea mai puternică susținere dintre toți candidații pentru Palatul Cotroceni.

Campania de strângere de semnături a fost un succes şi la Giurgiu, unde aproape 31.000 de persoane au semnat pentru o nouă camdidatură a preşedintelui Klaus Iohannis.

Giurgiu se numără printre organizaţiile judeţene în care targetul stabilit iniţial a fost depăşit. Asta pentru că giurgiuvenii îl susţin pe Klaus Iohannis, aducând ca argumente faptul că preşedintele Iohannis a reprezentat cu cinste România în acest prim mandat la Palatul Cotroceni, dar şi pentru că este un adversar de neclinitit al PSD. Lupta împotriva corupţiei şi convingerea că poate transforma România într-o ţară normală, în care totul să funcţioneze aşa cum trebuie sunt alte argumente pentru care giurgiuvenii au decis să-l susţină pe Klaus Iohannis.

La finalul campaniei de strângere de semnături, PNL Giurgiu mulţumeşte tuturor celor care au decis să îl susţină pe preşedintele Klaus Iohannis pentru un nou mandat, numărul mare al acestora – atât la nivel naţional, cât şi la nivel local – demonstrând că preşedintele se bucură de o largă susținere a românilor, ceea ce înseamnă că și-a făcut bine treaba!

Mulţumim, de asemenea, tuturor voluntarilor ce s-au implicat în această campanie, munca lor având rezultate pe măsură, pentru care merită felicitaţi!

Filiala Judeţeană PNL Giurgiu,

Preşedinte,

Dan Motreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *