Concert Extraordinar de Florii: MIRCEA BANICIU-Vlady Cnejevici si Teo Boar canta la Giurgiu!

Sambata 20 aprilie, ora 20, la Restaurantul  PERLA din Giurgiu, sunteti invitati la un Concert Extraordinar Mircea Baniciu ,Teo Boar si Vlady Cnejevici, precum si la o prezentare de moda .

MIRCEA BANICIU impreuna cu VLADY CNEJEVICI si TEO BOAR (membrii ai trupelor:( PASAREA COLIBRI, MIRCEA BANICIU & BAND, PACIFICA si MIRCEA RUSU BAND), formeaza trupa MIRCEA BANICIU & BAND. In aceasta formula interpreteaza cele mai de succes cantece cum ar fi: ANDRI POPA, ESARFA IN DAR, TRISTETI PROVINCIALE, VARA LA TARA, INTELEGERE, VREMURI, CANTECUL CEASORNICARULUI si multe altele!

Mircea Baniciu (n. 31 iulie 1949, Timișoara) este un cantautor si compozitor român. S-a remarcat în muzica românească la începutul anilor ’70 când a devenit solist vocal al formației rock Phoenix. După fuga colegilor săi din țară în 1977, începe o carieră solo, timp în care scoate pe piață un EP și 4 albume. În 1992 a fondat trupa Pasărea Colibri, alături de Florian Pittiș, Mircea Vintilă și Vlady Cnejevici, cu care a cântat zece ani, răstimp în care au apărut pe piață 5 albume și un DVD. În 2002 revine în trupa Phoenix cu ocazia concertului aniversar Phoenix 40 de ani. În toamna anului 2007 părăsește din nou Phoenix pentru a-și continua cariera solo impreuna cu Vlady Cnejevici si Teo Boar.

Pretul unui bilet este de 60 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *