Concurs de desene cu podul Bizetz, organizat de DERPA Giurgiu

Giurgiuvenii talentați la desen sau pictură sunt invitați să participe la un concurs inedit, organizat de DERPA Giurgiu, un proiect realizat de Asociația Rhabillage, cu sprijinul Ordinului Arhitecților din România și al Primăriei Municipiului Giurgiu.

Obiectivul principal al desenelor îl reprezintă Podul Bizetz din Muncipiul Giurgiu, iar cele cele mai bune 10 desene vor fi tipărite și distribuite gratuit în Giurgiu sub formă de cărți poștale.

6 dintre acestea vor fi selectate prin votul publicului [număr de like-uri acumulate],iar 4 dintre ele vor fi selectate de un juriu format din specialiști de patrimoniu și reprezentanți ai organizatorilor și partenerilor asociați.

Astfel, tot ce trebuie să facă cei interesați de concurs este să aleagă un o persepectivă sau un detaliu al podului Bizetz să deseneze, să fotografieze sau să scaneze desenul, să îl publice pe pagina personală de facebook. La descriere trebui menționat numele, dar și motivul publicării desenului.

Desenele trebuie publicate până pe 25 iunie 2021.

Toate imaginile încărcate pe platforma facebook împreună cu #podbizetz vor rămâne parte din această campanie și vor întregi mai departe povestea Podului Bizetz pentru oricine va fi curios să descopere frânturi din patrimoniul industrial giurgiuvean.

Proiectul “Restaurarea, consolidarea, protejarea și amenajarea pietonală a Podului Bizetz” este coordonat de STASISIN Services în parteneriat cu Asociația Rhabillage, pentru Primăria Municipiului Giurgiu, în baza unei finanțări din partea Institutului Național al Patrimoniului, prin Timbrul Monumentelor Istorice, în 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *