Congresul PSD-poveste cu final așteptat!

Preeședintele Partidului Social Dragnea , tovarășul Liviu Dragnea, si-a început “lunga alocutiune ” de la tribuna sălii unde s-a desfășurat cel de-al 14-lea congres al partidului-mama prin a-si cere aplauzele cuvenite conducatorului mult-iubit.

De la susținători, arătându-si muschii flausati, iar de la dizidenti umilindu-i ,acesta si-a savurat aplauzele zâmbind conform scenariului prestabilit .
-Mai vreți sa fiu președintele vostru?

Intr-o engleza fără doctrina si fără principii , tovarășul Dragnea a arătat in discursul sau ca va face tot posibilul sa scape de un lung sejur la Jilava ori Poarta Alba, oricât ar fi de atractiva oferta lui Kovesi!
Cam cum sunt aceste legi , ne-a informat chiar întâiul fiu al țării subliniand si zgâriindu-ne urechile spunând ca “low”!

Tovarășul Liviu Dragnea a subliniat apoi rolul socialismului in societate, democrația fiind de azi înlocuită cu însăși imaginea fiului mult-iubit al partidului, a carui inițială a numelui coincide in cel mai fericit mod cu demodata democrație.

Ce coincidenta! Tot cu ” D ” începe si numele noului număr Doi – Viorica Vasilica Dancila!

Tovarașa Dancila este noua Elena , dar nu din cabinetul doi ( ca ea oricum nu conduce nimic), ci mai mult din Troia, dar fără pasiune si in loc de Ecaterina .

Nu in loc de Badalau pentru ca Razbunarea PSDragnea nu are limite si deci, nici nu-s-a pus problema, deși probleme au apărut de când cu scrisoarea.

La finalul Congresului la care nu președintele a fost ales!!!!!- ci numărul doi in principal, tovarășul Dragnea a ținut sa mai menționeze ca in curand toate instituțiile de stat din România , vor fi dotate cu tablouri cu imaginea noului fiu al țării !

Toti tovarășii prezenți la congres ( care nu apucaseră încă sa plece) au votat , apoi au venit cei de la întreținere sa mature petalele imaculate de margarete de pe jos, ( ma zboara, nu ma zboara), apoi au fost chemați la discurs Andronescu si Banicioiu!!! Alergici la praful de pe toba s-au lipsit.
In zilele următoare , toti reprezentanții partidelor socialiste europene vor primi un mail sfidator de inștiințare a noilor schimbări socialiste din România, precum si o felicitare din Brazilia după ce Daddy va pleca intr-o binemeritata vacanța cu iubita plictisita de congres.

Bravo Daddy!
Tel Drum! Tel Drept, Tel mare , Tel Viteaz!

Acesta este un pamflet, tratati-l ca atare!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *