Consilierul Județean PNL, Marius Nicușor Iacob se va lupta cu actualul primar, fost PSD, recent trecut la Pro România, controversatul Jean Jipa

Bătăiosul Consilierul Județean PNL, Marius Nicușor Iacob a fost “premiat” de conducerea partidului din care face parte cu validarea sa pentru functia de primar al localitatii Ogrezeni . Acesta a dat vestea cea mare intr-o postare pe pagina sa de socializare si promite apa potabila, canalizare, gaze, scoli si gradinite moderne, mult mai multe locuri de munca in localitate si multe alte lucruri atat de necesare. Iată mai jos întreg textul postării;

‘Dragi cetateni din Ogrezeni, aseara, in cadrul BPJ al PNL Giurgiu, am fost validat candidat pt. functia de primar al localitatii noastre. Vin din administratia publica judeteana unde, in ultimii ani, am detinut diferite functii la nivelul judetului si consider ca am experienta necesara pt. a scoate localitatea noastra la lumina normalitatii, a dezvoltarii si prosperitatii atat de necesare si atat de asteptate.

In ultimii ani am fost cel care, impreuna cu echipa mea, am atras atentia de nenumarate ori ca localitatea noastra se afla pe o directie total gresita si am spus tot timpul adevarul si numai adevarul, chiar daca acest lucru i-a deranjat pe unii din actuala administratie.

Din anul 2011, de cand am ales sa ma casatoresc, sa-mi construiesc o casa, sa-mi intemeiez o familie si sa-mi cresc copiii in comuna mea natala, am constatat cu adevarat cat de multe îi lipsesc acestei localitati si cat de gresit este drumul pe care merge. Din pacate, trecerea anilor mi-a dat dreptate si ne aflam si astazi aproape in acelasi loc in care ne aflam si acum 16 ani, de cand actuala administratie “administreaza” aceasta localitate.

Vin in fata dumneavoastra pt. ca stiu sigur ca se poate!! Stiu sigur ca localitatea noastra poate sa aiba apa potabila, canalizare, gaze, scoli si gradinite moderne, mult mai multe locuri de munca in localitate si multe alte lucruri atat de necesare!! Stiu sigur ca pot, stiu sigur cum si stiu sigur cu ce si cu cine trebuie sa muncesc pt. ca si localitatea noastra sa infloreasca, asa cum multe altele au facut-o!!

Despre toate aceste lucruri si despre oamenii cu care fac echipa in comuna si la judet si alaturi de care pot sa pun in practica toate proiectele necesare, in perioada urmatoare.

Va imbratisez cu drag!!’

https://www.facebook.com/profile.php?id=100003326038064

 

Misiunea tînărului liberal nu va fi una simplă deoarece Jean Jipa „a căzut in picioare ca pisica “ de fiecare dată când a avut probleme cu legea .

Jean Jipa, primarul comunei giurgiuvene Ogrezeni, a fost amendat și-n starea de urgență, fiindcă a îmbrățișat bătrâni în sat și a devenit cunoscut după ce pe primărie a apărut un mesaj injurios la adresa SUA, NATO, UE “și ăia de la București”, inspirat din filmul California Dreamin’

El fusese trimis în judecată în 2016 împreună cu alți doi angajați ai primăriei. Instanța care a dat sentința a fost Judecătoria Bolintin Vale.

 

Camelia SACHETTI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *