Consiliul Județean a achitat azi contravaloarea parțială a facturii de energie termică aferentă lunii decembrie

Consiliul Județean a achitat astăzi, 5 ianuarie, suma de 459.945,95 lei, reprezentând contravaloarea parțială a facturii de energie termică aferentă lunii decembrie, SCADENTĂ la 20 ianuarie.

Totodată, Spitalul Județean are pregătită suma necesară plății în avans pentru luna ianuarie, fiind așteptată facture proformă necesară efectuării plății.

Consiliul Județean Giurgiu înțelege dificultățile generate de criza gazelor naturale, criză manifestată la nivel european.

Vom face și în continuare tot ce depinde de noi pentru ca niciun locuitor al municipiului să nu sufere de frig. Aceste eforturi, îngreunate de cheltuielile de funcționare foarte mari la nivelul DGASPC și Spitalului Județean de Urgență, vor reprezenta priorități pentru actual conducere, nefiind afectate în niciun fel de declarații inconștiente apărute în spațiul public.

Dincolo de retorica gratuită inventariată pe acest subiect, putem anunța că studiem câteva variante de lucru ale unui program social destinat familiilor cu venituri mici și cărora plata facturilor de energie termică le crează problem imposibil de rezolvat.

Vom reveni cu detalii – Consiliul Județean Giurgiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *