web analytics
Giurgiu-Tribune

Copii, invitați-vă părinții la teatru!

Sâmbătă, 10 octombrie, la ora 11,00, în Sala Mare a Teatrului ”Tudor Vianu” din Giurgiu, cei mici, dar și cei mari, sunt invitați la teatru. Giurgiuvenii se pot întâlni cu Alin, un băiat ca oricare altul și personajele fantastice din lampa fermecată.
Cine îl vizitează și ce spune Mama când îi găsește pe musafiri încălțați pe covor… rămâne să descoperiți singuri, sâmbătă dimineață.
Vor urca pe scenă Ana Sivu-Daponte, Evelyn Marcu, Claudia Moroșanu, Vlad Bînzoiu, Bogdan Florea, Vlad Teodorov și Bogdan Ujeniuc.
ALIN ȘI LAMPA FERMECATĂ – un spectacol de Anca Pascu pe un scenariu de Călin Ciobotari.
Prețul unui bilet, pentru copii, este 10 lei, iar pentru adultul însoțitor 12 lei. Biletele se pot cumpăra și sâmbătă dimineață, înainte de spectacol, dar și în altă zi pentru a evita așteptarea alături de alte persoane.
Menționăm, că în ședința din 6 octombrie a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Giurgiu s-a decis ca în cadrul Teatrului Tudor Vianu organizarea de activități cultural-artistice să se efectueze numai cu următoarea distanțare: un scaun liber între persoane, respectiv un rând liber între rândurile ocupate de persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *