Cozi kilometrice de tiruri pe DN.5 Giurgiu – Bucuresti

Un  lung sir de tiruri asteapta pe DN.5 Bucuresti -Giurgiu  pentru a ajunge la frontiera cu Ruse spre a trece granita in Bulgaria .  Si pe soseaua de centura  catre  DN.5 B  Giurgiu-Ghimpati se afla un  sir de autocamioane , in ciuda eforturilor politistilor ce dirijeaza  circulatia la  sensul  giratoriu de la intrarea in oras.

Din cand in cand, aceste cozi apar, in special pe  pe DN.5 care leaga Bucurestiul de Giurgiu,deoarece pe  partea bulgara, traficul este adesea  ingreunat din cauza numarului mare de camioane care doresc sa iasa din tara prin  Giurgiu. Zeci de tiruri sunt si pe DN 5.B  Giurgiu-Ghimpati.

Aceste  cozi de tiruri vor mai fi intalnite pe drumurile care duc spre granita pana cand autoritatile din tara vecina vor deschide noul terminal din punctual de frontiera bulgar, ce dispune de mai multe benzi de circulatie .

  Punctul de Trecere a Frontierei Ruse are o suprafata mica, unde pot intra maxim 15 camioane . Daca politistii de frontiera giurgiuveni, ar permite un flux continuu, Puctul de Trecere a Frontierei Ruse s-ar  bloca. Timpii de  asteptare sunt  acum de 30 de minute (n.r.vezi ora publicarii ),conform aplicatiei “trafic on line” .

Cat priveste starea drumurilor din judet in urma ninsorii de noaptea trecuta, se circula in regim de iarna cu o usoara ingreunare a traficului rutier, insa nu sunt drumuri inchise sau blocate .

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *