Crăciunul vine mai devreme la ”Teatru la Cinema” şi ”Scena TV”!

Spectacole excepționale în weekendul 23-24 decembrie pentru copiii din județul Giurgiu

Crăciunul vine mai devreme pentru copiii din județul Giurgiu!

În weekendul 23-24 decembrie aceștia pot urmări ONLINE două spectacole excepționale produse de Opera Comică pentru Copii. Teatru la Cinema oferă o alternativă iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sălile de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate.

Copiii pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru jucate de actori profesioniști, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 23 decembrie, de la ora 11:00, musicalul pentru copii „Erus și Valea Recunoștinței”, iar pe 24 decembrie, de la ora 11:00, SPECTACOLUL EVENIMENT „Poveste de Crăciun”.

Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/ sau direct pe www.scenatv.ro.

Teatru la Cinema este singurul distribuitor de spectacole de teatru pentru copii, teatru de păpuși, operetă sau musical pentru copii la nivel național.

Cu ajutorul Teatru la Cinema spectacolele pentru copii jucate de actori profesioniști devin accesibile la nivel național și internațional într-o manieră fără precedent. Teatru la Cinema adresează invitația de a se alătura campaniei „Hai la teatru în orașul tău!” tuturor cinematografelor și instituțiilor teatrale care doresc să ajungă cu spectacolele lor la nivel național. În cadrul acestei campanii,
spectacolele pentru copii ale celor mai importante instituții teatrale de profil sunt puse la dispoziția tuturor copiilor fie LIVE, în cinematografele din marile galerii comerciale bucureștene, fie proiectate pe marile ecrane ale cinematografelor din 16 orașe, fie ONLINE, oriunde în lume, pe platforma de streaming www.scenatv.ro.
Opera Comică pentru Copiii este o instituție de stat, unică în lume prin segmentul de publica căreia i se adresează. În palmaresul său se găsesc numeroase premii internaționale și naționale.

Mulțumim partenerilor media care s-au alăturat campaniei „Hai la teatru în orașul tău!”:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *