Cresc temperaturile, se oprește agentul termic

Acum câteva zile, directorul Uzinei Termoelectrica Production, Sorin Cepraga, declara pentru www.giurgiu-tribune.ro că, în Municipiul Giurgiu, furnizarea agentului termic va fi oprită când temperaturile de afară vor trece de 15 grade Celsius.

Potrivit prognozelor meteo, la Giurgiu, vremea este în proces de încălzire și cel puțin până la sfârșitul acestei luni nu se vor mai semnala temperaturi mai mici de 15 grade.

Prin urmare, având în vedere aceste apecte, Uzina Termoelectrica Production informează că, începând cu data de 26 aprilie 2021, ora 08:00, sistemul centralizat de alimentare cu energie termică pentru asigurarea încălzirii locuințelor și spațiilor cu altă destinație, precum și a instituțiilor publice din municipiul Giurgiu, va fi oprit datorită temperaturilor exterioare ridicate.

Sistemul centralizat va funcționa în continuare pentru asigurarea energiei termice în vederea preparării apei calde de consum pentru beneficiari și nu în ultimul rând pentru unitățile sanitare din municipiu (Spitalul Județean de Urgență Giurgiu).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *