Crește alarmant numărul de noi cazuri de coronavirus în România! Care este situația în județul Giurgiu

Grupul de Comunicare Strategică a informat că în ultimele 24 de ore au fost confirmate 330 de noi cazuri de coronavirus.

Până astăzi, 20 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 23.730 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 16.735 au fost declarate vindecate și externate.

Toate decesele sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 330 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 190 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 1.335 de   persoane. Alte 80.014 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

 

256 de cazuri confirmate la Giurgiu 

Conform datelor furnizate de Instituția Prefectului Județului Giurgiu, situația epidemiologică actualizată la nivelul județului la data de 20.06.2020 arată astfel :

  • cazuri confirmate – 256;
  • cazuri vindecate și externate – 149;
  • în carantină instituționalizată – 19 persoane;
  • în autoizolare la domiciliu – 522 de persoane.

Starea acestora de sănătate este monitorizată zilnic de către medicii de familie sau de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică.

În ultimele 24 de ore, 44 de persoane au primit aprobarea de a părăsi regimul de autoizolare și 0 persoane pe cel de carantinare.

Până în prezent, au fost testate 3.117 de persoane, dintre care 18 în ultimele 24 de ore.

 

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *