Crestere spectaculoasa a filialei giurgiuvene PNL. Dan Stefan Motreanu, isi va deschide cabinet de europarlamentar la Giurgiu

Biroul Electoral Central a anunțat, miercuri 29.05.2019 rezultatele la alegerile Europarlamentare din 26 mai.

Conform datelor, PNL  este partidul numărul 1 in Romania, PSD a obținut un minim istoric, iar ALDE nici macar nu a atins  pragul necesar pentru a obține mandate de europarlamentari.

Astfel, PNL a obtinut 10 mandate de europarlamentar, si,asa cum spuneam cu certitudine  si inainte de alegeri, pe locul 7 se afla presedintele filialei  judetene- Giurgiu, Dan Stefan Motreanu.

Acesta isi va deschide cabinetul de europarlamentar la Giurgiu, oferind  municipiului si judetului o sansa unica prin  legatura directa intre Giurgiu si Bruxelles, mijlocind initierea de proiecte cu finantare europeana .

Partidul National Liberal, preluat de curand de Dan Stefan Motreanu,  a avut o crestere spectaculoasa comparativ cu rezultatele obtinute la alegrile parlamentare din decembrie 2016. Astfel ,PNL Giurgiu a crescut intr-un timp foarte scurt de la 11 % la 23% in optiunile giurgiuvenilor, mai concret ,de la 10.000 la 24.000 de voturi obtinute.

      Rezultatele  au fost surprinzătoare in intreg judetul  , cele mai bune fiind obținute in comunele  Florești – Stoenesti, Bolintin Deal, Ulmi, Mihailesti, Cosoba, Săbăreni, Joita, Stanesti si Gogoșari.

                         

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *