Crucea Roșie – Filiala Giurgiu va distribui măști și mănuși de unică folosință pentru centrele de ocrotire bătrâni, copii, precum și pentru instituțiile publice din județ

Instituția Prefectului – Județul Giurgiu și Societatea Națională de Cruce Roșie – Filiala Giurgiu au semnat miercuri, 18 martie 2020, un protocol de colaborare ce are drept scopuri elaborarea și implementarea în comun de acțiuni concrete în contextul gestionării fenomenului Coronavirus. Cele două părți implicate vor realiza împreună mai multe acțiuni și proiecte pentru gestionarea situațiilor generate de Covid – 19.

          Crucea Roșie va desfășura campanii de informare a populației cu privire la prevenția în situații de risc și atitudinea de urmat de către populație în contextul actual.   

În protocolul semnat se prevede cooptarea Crucii Roșii în acțiunea de acordare de ajutoare de primă necesitate pentru persoanele aflate în carantină sau într-o situație de urgență. Crucea Roșie – Filiala Giurgiu va distribui măști și mănuși de unică folosință pentru centrele de ocrotire bătrâni, copii, precum și pentru instituțiile publice din județ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *