web analytics
Giurgiu-Tribune

Cu mocanita pe autostrada

 

 

 

Plimbarea pe Autostrada Bucuresti-Pitesti incepe sa devina o intreprindere din ce in ce mai periculoasa .
Nu mai departe decat alaltaieri am postat date despre teribilul accident care a avut loc la kilometrul 28 si care s-a soldat cu un mort si doi grav raniti.
In aceasta seara , cu numai cateva zeci de minute in urma , pe aceeasi autostrada , de data asta pe la kilometrul 20 , loc in care soseaua traverseaza raul Ciorogarla , s-a creeat aproape instantaneu un blocaj in care au fost implicate cateva sute de masini .
Masinile rulau cu viteza redusa (20 km/ora).
Dupa cateva minute in care n-am inteles motivul pentru care se circula cu viteza asa de mica , ,,motivul” a intrat pe geamul masinii sub forma unui nor de fum dens , alb si innecacios .
Am rulat in norul de fum pret de un minut dupa care am descoperit si sursa , un camion caruia ii explodase motorul in mers si al carui sofer nu dadea nici un semn ca ar fi preocupat de lucrul acesta .
L-am depasit in dreptul bornei care arata kilometrul 25 si l-am fotografiat la iesirea din A1 de la kilometrul 30 .
La aceasta iesire din autostrada , soferul camionului ,satul si el probabil de claxoane si de ,,urari” s-a hotarat sa iasa si sa opreasca locomotiva .
Nu si-a facut aparitia nici un echipaj al Politiei Autostrazi , desi aceste echipaje de politie sunt omniprezente oridecateori nu se intampla nimic .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *