Cu ochii pe vitezomani

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au acționat în week-end pentru identificarea și sancționarea conducătorilor de vehicule înregistrate în circulație care nu respectă prevederile legale.

Astfel, au fost aplicate 370 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 107.300 de lei, șoferilor care au încălcat prevederile legale privind circulația pe drumurile publice. De asemenea, polițiștii au reținut 57 de permise de conducere, dintre care 30 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 7 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. Totodată, au fost retrase 11 certificate de înmatriculare și 2 seturi de plăcuțe de înregistrare.

Polițiștii de la rutieră sunt permanent prezenți pe drumurile publice de pe raza județului Giurgiu, pentru a preveni producerea unor evenimente rutiere, desfășurând activități pentru siguranța cetățenilor.

Prin acțiunile desfășurate, sunt vizați toți participanții la trafic care nu respectă  regulile privind circulația pe drumurile publice. Pentru siguranța tuturor celor care participă la traficul rutier, recomandăm conducătorilor auto să respecte regimul legal de viteză și să adapteze permanent viteza de deplasare la condițiile de drum.

Alexandra Buzică

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *