Cu Vaporul pe sosele,c-are trei balastiere

 

 

Asa cum va promiteam intr-un material promotional distribuit ieri,revenim cu dezvaluiri privitoare la afacerile oneroase ale unor lideri PSD din judetul Giurgiu despre care umbla vorba ca sunt mai bogati decat a fost vreodata maiorul filantrop Misa Anastasievici de la Clejani.
Pe Arges in jos pe un mal frumos……asa incepe balada mesterului Manole, numai ca noi n-o sa vorbim despre ctitoria lui Negru-Voda aflata mult in amontele raului cu nume de judet istoric, ci vom discuta despre ctitoriile domnului primar Constantin Stoica cunoscut si avand renumele de Vapor.
Pe malul stang al raului Arges, doua in amonte si una in avalul podului de cale ferata prabusit, de la Gradistea, se afla balastierele si statiile de sortare a trei firme , toate avand ca numitor comun proprietarul de facto in persoana domnului primar Constantin Stoica zis Vapor.
Va veti intreba la ce-i trebuie trei ?
Pai ii trebuie ca are o multime de prieteni sus-pusi in CNAIR, iar soselele ce urmeaza sa se construiasca au ca ingredient principal piatra.
Daca are Vapor piatra, de ce sa cumparam de la altii ?!
Pacat ca nu se gaseste la Colibasi si bitum ca luam si bitumul tot de la el !
Activitatea de extragere a agregatelor minerale in balastiere de suprafata montate langa albia raului Arges, este una veche de circa douazeci si cinci de ani, numai ca cei care se indeletniceau cu asta acum zece ani au fost scosi de pe piata de catre maharii PSD cu Badalau si cu Vapor in frunte, dupa ce au inteles ca vanzarea de nisip de orice sort si calitate reprezinta cea mai rapida si sigura forma de inavutire.
Sa-l suspectezi pe Constantin Stoica zis Vapor ca n-ar avea autorizatii si avize de functionare de la organele competente este pierdere de timp.
Are de toate,… doar directorii institutiilor care dau avize sunt pusi in functie de el si de seful Badalau.
Intrebarile sunt :
Plateste redeventa miniera la nivelul cantitatii escavate ?
Plateste impozit pe profit si TVA la nivelul vanzarilor reale ?
Sunt angajati muncitorii din balastiere ?
Au muncitorii pregatire profesionala pentru munca in statie de sortare si protectie a muncii la zi ?

Redactia Giurgiu-Tribune a incercat sa-l contacteze telefonic pe domnul primar Constantin Stoica, pentru a ne raspunde la aceste intrebari,insa acesta nu a raspuns la telefon.
Activitatea de extragere a produselor de balastiera a devenit in judetul Giurgiu monopol al partidului rosu, Constantin Stoica zis Vapor cu cele trei balastiere nu este decat un dechizator de drumuri pentru ceilalti baroni rosii posesori de balastiere de la : Singureni, Ogrezeni, Bulbucata,Malu-Spart, Ulmi, Isvoarele…..
Despre acestea vom reveni cu detalii in urmatoarele editii ale pubicatiei noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *