Cucu’ bata-l vina , el i-a stins LuMina

Conferinta de presa sustinuta miercuri 21 martie de catre domnul Nicolae Barbu , primarul municipiului Giurgiu l-a avut ca invitat special pe deputatul Alexandru-Razvan Cuc , fost ministru al transporturilor in guvernele Grindeanu si Tudose .
Pentru spectatorii profani , care au vizionat conferinta de presa , prezenta domnului Cuc in aceasta intalnire cu reprezentantii mediei giurgiuvene a avut ca si scop lamurirea unor probleme tehnice ce tin de stadiul si nivelul de reparare si modernizare a unor drumuri nationale care strabat judetul Giurgiu .
In fapt , domnul deputat Razvan Cuc are in acest moment tangente cu Minsterul Transporturilor si cu drumurile nationale cam tot atat cat are domnul presedinte Mina Marian cu dialectica Hegeliana , sau cu proletcultismul lui Mayakowski .
Prezenta lui Razvan Cuc a avut o singura conotatie cat se poate de transparenta si reprezinta o avanpremiera la ceea ce va fi , conducerea organizatiei judetene a Partidului Social Democrat la Giurgiu .
Duetul Razvan Cuc presedinte al Biroului Executiv Judetean si Nicolae Barbu presedinte la municipiu va fi cel care va da ora exacta in materie de social-democratie giurgiuveana in urmatorii ani.
Domnul presedinte Mina Marian a vazut si ascultat in direct conferinta de presa , gratie aplicatiei messenger si a unui jurnalist binevoitor si prezent la eveniment .

Surse demne de incredere ne-au relatat ca dupa ce a vizionat conferinta de presa domnul presedinte Mina Marian avea ochii plini de lacrimi si-si repeta obsesiv :
-Cat de tanar sunt si ce viitor politic era sa am !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *