Cui i-e frica de …Nicu Mardale

 

Cei care il cunosc pe domnul Nicu Mardale , directorul Directiei de Integrare Europeana din cadrul Consiliului Judetean Giurgiu , spun despre domnia sa aprope acelasi lucru .
-Serios , pregatit , scolit , intr-un cuvant profesionist .
Toate proiectele Consiliului Judetean cu finantare europeana din perioada pre si post integrare poarta semnatura domnului director Nicu Mardale , sau ma rog , a fostului domn director Nicu Mardale .
Cica de cateva zile domnul director Mardale nu mai e director .
Omul care-a ,,mosit” proiecte impreuna cu presedintii Boiangiu , Beianu si Mustatea se pare ca n-a putut fi ,,dat pe brazda” de presedintele Mina , care l-a ,,dat” pe linie moarta .
N-a contat ca doua proiecte cu finantare Bruxell-eza , doua drumuri judetene numa’ bune de asfaltat risca sa iasa din perioada de implementare , situatie care va aduce Consiliul Judetean Giurgiu in pozitia complet neplacuta de a primi corectie pentru toata suma primita , adica ceva mai mult de 20.000.000 (douazeci de milioane ) de euro , bani pe care trebuie sa-i returneze , l-am dat afara pe Mardale .
-De ce , Mardale nu era frumos ?
Pai are si omu’ o varsta si mai e si barbat , da’ aia de la Fondul National de Garantare a Creditelor cand vor cere banii inapoi vor fi orbi la frumusetea doamnei care l-a-nlocuit pe Mardale si la gangurelile abia baiguite .
-Nu stiu eu , dom’ Mardale trebuie sa stie !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *