Cum au votat consilierii județeni în ședința extraordinară de azi, 7 aprilie

Consiliul Județean Giurgiu s-a întunit  în ședință extraordinară astăzi 07 aprilie 2021, ora 11.

Pe ordinea de zi a ședinței au fost următoatele proiecte de hotărâre:

1.       Proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier județean al domnului Popescu Alexandru-George și vacantarea locului de consilier județean ocupat de acesta,

2.       Proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier județean al domnului Enache Ionuț-Cristian și vacantarea locului de consilier județean ocupat de acesta.

3.       Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentantului Consiliului Judeţean Giurgiu în funcția de secretar executiv al Comisiei Judeţene în domeniul Egalităţii de Șanse între femei şi bărbaţi (COJES).

4.       Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de acordare a burselor de ajutor social pentru elevii școlarizați în cadrul Școlii Gimnaziale Speciale nr.1 Giurgiu în semestrul II al anului școlar 2020-2021, precum și a numărului și cuantumului acestora.

5.       Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor pentru închirierea și executarea lucrărilor specifice activității Direcției Județene de Transport, Administrarea Drumurilor Judeţene şi Control Trafic Giurgiu.

6.       Proiect de hotărâre privind aprobarea inițierii negocierilor pentru contractarea unui credit intern în valoare de până la 18.500.000 lei.

 

Proiectele de hotărâre de la punctul 1 la pct. 5 au fost aprobate cu unanimitate, iar ultimul proiect aflat pe ordinea de zi a fost aprobat cu majoritate de voturi.

 

În ceea ce privește ordinea de zi a ședinței și proiectele de hotărâre ce au fost supuse dezbaterii, acestea pot fi consultate pe pagina web a Consiliului Județean Giurgiu, la adresa www.cjgiurgiu.ro , secțiunea: Ședințe publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *