Cupa TSD la Fotbal

Stelian Vîrban -premiul de cel mai tehnic jucător, Bratu Robert -golgheter cu 12 goluri, Denis Debrețin cel-mai bun goalkeeper iar Stemate Bogdan-cel mai fairplay jucător. Sunt merite obținute de tinerii din PSD după ce și-au antrenat spiritul de fair-play Cupa TSD la fotbal duminica trecută  în Sala Polivalentă ,, Chauncey Hardy”

Încă o duminică reușită în compania tinerilor giurgiuveni! Sfârșitul săptămânii a fost marcat de Cupa TSD la fotbal găzduit în Sala Polivalentă ,, Chauncey Hardy”. La competiție au participat 8 echipe care au fost susținute de un număr impresionant de spectatori dornici să vadă spectacolul fotbalistic!
Rapid Galaxy au reușit să câștige primul loc, Stația cu Cafea locul 2, podiumul fiind completat de Sport Team. Am acordat de asemenea trofee individuale pentru performanțele jucătorilor. Stelian Vîrban a reușit să-și adjudece premiul de cel mai tehnic jucător, Bratu Robert a reușit să obțină titlul de golgheter cu 12 goluri, Denis Debrețin cel mai bun goalkeeper, iar Stemate Bogdan cel mai fairplay jucător.
Felicitări tuturor jucătorilor care au onorat turneul nostru și mulțumiri tuturor tinerilor care au fost prezenți în tribune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *