Curti, case si pivnite afectate de inundatii in mai multe localitati din judetul Giurgiu

Peste 200 apeluri au fost preluate  luni inca dela primele ore ale diminetii de catre dispeceratul ISU Giurgiu,multe dintre acestea fiind reveniri. Conform datelor furnizate de ISU Giurgiu, circa 85% dintre solicitări au fost pentrut curți inundate, iar  restul pentrut case si pivnite afectate. Din fericire nu sunt victime si nici drumuri blocate la aceasta ora (15.00).

Curti inundate,case si pivnite afectate de inundatii in mai multe localitati din  judetul Giurgiu si mai bine de 200 de apelui de urgenta preluate de ISU Giurgiu inca de la primele ore ale diminetii de luni,03.06.2019.

 Detasamentele ISUGiurgiu actioneaza la capacitate maxima la nivelul intregului judet si  intervin prioritar in localitatile giurgiuvne cele mai afectate,mai exact in  Gorneni, Bolintin Deal, Bolintin Vale, Clejani, Adunatii Copaceni si Uzunu.

Si serviciile voluntare existente la nivelul UAT-urilor acționează, in zonele in care nu sunt probleme deosebite.

In ceea ce priveste starea drumurilor, la momentul actual nu sunt drumuri inchise sau blocate, ci doar un singur drum inundat pe care se circulă îngreunat, DJ 412A, in dreptul localității Adunatii  Copaceni, putând circula pe respectivul sector de drum doar autocamioane.

Pompierii  acționează cu aproximativ  120 de pompieri (70 din turele de serviciu + 50 rezerva operativă, din turele libere), 14 ASAS-uri, 3 autocamioane, 4 autospeciale de prima interventie si comanda si 18 motopompe, dintre care 3 de mare capacitate.

sursa foto; ISU Giurgiu

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *