Cutremur in PSD Giurgiu! Deputatul Alexandru Andrei a parasit grupul parlamentar PSD

In vreme ce PNL Giurgiu are din nou un lider, un important PSD-ist giurgiuvean , deputatul Alexandru Andrei  paraseste formatiunea politica ce l-a propulsat in parlament. Acesta a ales sa devina deputat neafiliat.
Alexandru Andrei si-a marturisit nemultumirea fata de politica PSD din ultimii doi ani pe contul de facebook . Deputatul mai spune ca  interesele personale și de grup – în detrimentul celor ale alegătorilor, trădările și jocurile ”la două capete”, marginalizarea celor care nu erau de acord cu direcția în care se îndrepta PSD Giurgiu, l-au determinat sa ia aceasta decizie.

Iata mai jos postarea integrala ;

Astăzi, 11 februarie, am anunțat oficial conducerii Camerei Deputaților decizia de a părăsi grupul parlamentar PSD,…

Publicată de Alexandru Andrei pe Luni, 11 februarie 2019

“Astăzi, 11 februarie, am anunțat oficial conducerii Camerei Deputaților decizia de a părăsi grupul parlamentar PSD, devenind, astfel, deputat neafiliat.
Nu a fost deloc o decizie ușoară, însă a fost o decizie necesară, dictată de cursul pe care l-a luat, în ultimii doi ani, politica dusă de PSD Giurgiu.
O politică dominată de interese personale și de grup – în detrimentul celor ale alegătorilor -, de trădări și jocuri ”la două capete”, de marginalizare a celor care nu erau de acord cu direcția în care se îndrepta PSD Giurgiu…
În aceste condiții, am decis că este timpul să mă ”rup” de acest tip de politică, pe care nu o voi accepta niciodată și să rămân deputat neafiliat, urmărind, în toată activitatea mea de parlamentar, să apăr interesele alegătorilor giurgiuveni.”

Daca si deputatul PSD Razvn Cuc, cel cre si-a exprimat adesea nemultumiri similare ,va face acest pas, vom afla curand pentru ca in acest moment conjunctura politica din PSD este favorabila multor jocuri si  schimbari de situatii.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *