Daca n-ar fi de plans ar fi de ras .

 

Congresul extraordinar al Partidului Social Democrat , convocat asa aparent dintr-o toana a lui Liviu Dragnea are efectul scontat .
Reuseste sa abata atentia opiniei publice de la problemele zilnice si reale : Dublarea preturilor la alimentele de baza , scumpirea carburantilor si a gazelor ,revolutia fiscala , deprecierea galopanta a leului in raport cu principalele valute occidentale …
In timpu-asta facem supozitii si ne dam inutil cu parerea despre functia de presedinte executiv castigata si pierduta de Badalau la masa verde , promisa lu’ Neacsu , da’ ravnita si de Mihai Fifor , Marian Oprisan , sau de catre alde Abramburica Andronescu .
Badalau vrea vice-presedinte , responsabil pentru regiunea Sud-Muntenia , da’ are de luptat cu Tutuianu de la Dambovita si cu eterna ministresa Rovana Plumb , asa ca impresia ca si-o va lua peste bot este unanim recunoscuta si trambitata chiar si-n cercurile sale de apropiati giurgiuveni si negiurgiuveni .
Si ca sa mai toarne ceva sare pe rana deschisa a lui Badalau , iminenta debarcare a prefectei Nina Crisu este mai nou completata si cu vehicularea numelui inlocuitorului acesteia , in persoana ex-ministrului Valentin Adrian Iliescu .
Valentin Adrian Iliescu , colaborator al lui Badalau in campania pentru alegerile prezidentiale din 2014 a fost indepartat de catre acesta , atunci cand si-a dezvaluit intentia de a-l contracandida pentru functia de presedinte al PSD Giurgiu ….
Vorbarie goala ?
Moneda Euro creste in raport cu leul , da’ si PSD-UL se prabuseste in sondaje (14 procente pierdute in numai doua luni) , iar ,,topirea” democratilor italieni ai lui Mateo Renzzi de la 44% la 14% creeaza un precedent interesant si incepe sa-mi ridice moralul , chiar daca in buzunarul stang imi atarna a dracului de grea ,  factura pentru gazele consumate in ianuarie .

Dumitru . C. Constantin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *