Dacă se vrea, se poate! Cum arată o grădiniță modernizată, din Giurgiu

iunie

Pe 29 iunie 2021 au început lucrările de modernizare a Grădiniței ”Căsuța Fermecată” din Giurgiu.
După aproape 2 ani, grădinița este gata să își reprimească copiii, în cu totul și cu totul alte condiții, în sensul că pe lângă reabilitarea clădirii, în interior au fost efectuate ample lucrîri de modernizare și dotare la cele mai înalte standarde.
Chiar primarul Adrian Anghelescu s-a asigurat că totul este pus la punct, printr-o vizită în teren alături de echipa de proiect.
În cadrul lucrărilor de modernizare au fost desfăcute parapetele și au fost lărgite golurile de ușă, a fost amplasată și ecranată scara exterioară de evacuare. De asemenea, a fost modernizat finisajul interior, au fost realizate reparații în zonele de intervenții pentru schimbarea tâmplăriei, au fost înlocuite obiectele sanitare.
Grădinița a fost dotată cu măsuțe pentru copii, scaune, dulapuri vestiar, birouri catedră, scaune adulți, dulapuri cu două uși pentru profesori, bănci vestiare pentru angajați, cuiere, video proiectoare, mașină de spălat rufe, uscător de rufe, mașină de spălat vase, firigidere, mobilier de bucătărie, table magnetice și alte obiecte necesare desfășurării activității zilnice.
❕Proiectul este implementat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 4 – Sprijinirea Dezvoltării Urbane Durabile, Prioritatea de investiții 4.4 – Creșterea calității infrastructurii în vederea asigurării accesului sporit al educației timpurie și sprijinirea participării părinților pe piața forței de muncă.
Nicoleta Pană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *