Dan Motreanu, Dumitru Beianu și Toma Petcu, întâlnire cu directorul Transgaz

Alături de președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu și senatorul Toma Petcu, președintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu a avut o întâlnire cu directorul general Transgaz, Sterian Ioan și cei din conducerea tehnică a instituției pentru concretizarea racordării localităților din județ la rețelele naționale de transport a gazului metan.
Județul Giurgiu a primit o veste bună întrucât în această perioadă a fost semnat contractul de lucrări pentru gazoductul Podișor- Tuzla, gazoduct care va tranzita aproximativ 100 de kilometri prin județul nostru și va putea să asigure cantitățile necesare și în partea de sud- est a județului, iar această lucrare va fi gata în aproximativ doi ani de zile.
 În privința celorlalte comune, încă neracordate la rețeaua de gaze, s-au identificat soluții punctuale de branșare în rețelele existente și, acolo unde este cazul, o extindere a rețelelor noi pe lungimi mici și medii.
 De asemenea, am fost asigurați că Transgaz va instala în toate punctele de consum stații de reducere și măsurare (SRM) pentru a asigura livrarea gazului metan la parametrii tehnici și în cantitățile necesare pentru fiecare localitate.
Apreciem și suntem onorați de profesionalismul conducerii Transgaz și deschiderea arătată în problema stringentă a alimentării cu gaze a județului Giurgiu.” – a precizat președintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *