Dan Motreanu: Marian Pătuleanu nu reprezintă soluția optimă pe care PNL Giurgiu să o prezinte cetățenilor comunei Singureni

În timp ce în mediul on-line apar unele postări care asociază diverse controale efectuate de instituțiile publice cu deciziile primarilor de a veni sau a nu veni la PNL, liberalii giurgiuveni iși permit să refuze primari care nu reprezintă o soluție bună pentru anumite comune din județ.

Este si cazul primarului PSD din Singureni. Azi,  președintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu a anunțat într-un comunicat de presă că Marian Pătuleanu nu va fi candidatul PNL Giurgiu pentru primăria comunei Singureni.

Iată mai jos întreg textul comunicatului de presă ;

 

Comunicat de presă

„Am purtat și încă purtăm discuții cu mai mulți primari ai altor formatiuni politice. Aceste discuții sunt purtate sub mandatul dat de Biroul Politic Județean al PNL Giurgiu.

În urma acestor discuții stabilisem termenii de principiu pentru o colaborare cu domnul Marian Pătuleanu însă, ulterior, consultând colegii din Biroul Politic Județean și făcând împreună cu ei o analiză politică mult mai atentă și aplicată, am concluzionat ca domnul Marian Pătuleanu nu reprezintă soluția optimă pe care PNL Giurgiu să o prezinte cetățenilor comunei Singureni.”

 

Referitor la asocierea venirii sau nu in PNL cu diverse controale, PNL a transmmis la sfârșitul lunii trrecute un Comunicat de Presă în care se preciza că  ‘Rolul și scopul controalelor este unul esențial în corectarea și prevenirea altor greșeli, că sigur există greșeli acolo unde sunt constatate. Altfel, da, se poartă discuții cu unii primari, discuții în care se caută găsirea cât mai multor puncte comune în viziunile asupra dezvoltării comunităților’. Acest comunicat transmis de PNL Giurgiu în data de 28 iulie,  îl puteți citi accesând linkul atașat aici;  https://giurgiu-tribune.ro/pnl-giurgiu-respingem-ferm-asocierea-controalelor-efectuate-de-institutiile-publice-cu-deciziile-primarilor-de-a-veni-sau-a-nu-veni-la-pnl/

 

Camelia SACHETTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *