Dan Motreanu: PSD Giurgiu este una dintre cele mai toxice organizaţii politice, producând deservicii majore la nivel național pentru imaginea partidului din care face parte

Eurodeputatul Dan Motreanu, președinte PNLGiurgiu atacă dur noua conducere a PSD acuzând-o de iresponsabilitate. Într-un comunicat de presă, acesta spune despre noua conducere a social-democraților că nu a mai vrut să se asocieze cu echipa partidului din filiala Giurgiu care  îl mai are acum în prim plan, doar pe actualul preşedinte al Consiliului Județean, Marian Mina, după ce Niculae Bădălău s-a retras din politică, iar primarul Barbu a trecut la Pro Romania.

 

Iată mai jos întregul  Comunicat de Presă ;

“Marcel Ciolacu a spus “Adio, PSD” la Giurgiu. Prin discursul de la Congresul PSD: „Trebuie să ne rupem de trecut. Vremea tătucilor a apus!”, Ciolacu s-a delimitat clar de PSD Giurgiu prin faptul că nu a ales niciun reprezentant al judeţului care să facă parte din echipa sa, deşi PSD Giurgiu a fost printre primele organizații la ultimele alegeri și are în acest moment chiar şi preşedintele Consiliului Judeţean. Nici măcar această nouă conducere iresponsabilă a PSD, pe care fostul lider PSD Codrin Ştefănescu o califică drept „o glumă macabră”, nu a mai vrut să se asocieze cu echipa partidului din filiala Giurgiu. Aceasta îl mai are acum in prim plan, așa pe post de manechin în geam, doar pe actualul preşedinte al Consiliului Județean, asta după ce Nașul Bădălău s-a retras din politică, iar primarul Barbu a trecut la Pro Romania.
Liderii PSD de la nivel naţional nu vor să parieze pe “cai perdanti”. Și-au luat adio de la conducerea PSD Giurgiu şi aşteaptă ca aceștia să piardă alegerile, pentru ca apoi să instaleze o echipă apropiată lor.
PSD Giurgiu este una dintre cele mai toxice organizaţii politice, producând deservicii majore la nivel național pentru imaginea partidului din care face parte. Liderii naționali PSD sunt convinși că Noua Regulă din PSD- Fără cumetrii în funcții publice — nu se va putea introduce in curând in PSD Giurgiu, cu actuala conducere. Iata de ce , deși mai mereu, PSD Giurgiu a avut miniştri în guvernările PSD si vicepreședinți in conducerea națională a PSD, acum, organizația județeană nu a primit nicio funcție, iar preşedintele CJ Giurgiu nu a fost demn nici măcar de o funcție de vicepreşedinte. Cred că membri de partid si primarii PSD ” exulta de fericire” că incă liderul lor Mina – președintele CJ a fost tras pe ” linie moartă ”.”
Camelia SACHETTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *