Dan Ştefan Motreanu: Transmit toată consideraţia mea Armatei Române! Tuturor militarilor români, să aveţi parte de sănătate şi să ne oferiţi în continuare aceeaşi încredere de care avem cu toţii nevoie!

Astăzi, 25 octombrie, sărbătorim Ziua Armatei României, instituție în care românii au cea mai mare încredere la nivel național.

Cu acest prilej, în calitatea mea de europarlamentar şi preşedinte al Partidului Naţional Liberal Giurgiu, adresez tuturor miliarilor români si giurgiuveni, mesajul meu de apreciere pentru munca si efortul depus pentru reuşita fiecarei misiuni în slujba ţarii!

La 25 octombrie 1944, Armata Romană a eliberarat teritoriului naţional de sub ocupaţia hortisto-fascistă neîncetând să  lupte alături de marii noştri aliaţi, până la înfrângerea totală a forţelor germano-maghiare.

Primiţi dragi slujbaşi ai ţării, salutul meu, acolo, la bordul navelor militare maritime şi fluviale în garnizoanele din ţară, în teatrele de operaţiuni şi în ţările în care România are acreditaţi ataşaţi ai Apărării.

Transmit toată considerţia mea Armatei Române care participă la misiuni umanitare, de sprijinire a păcii  şi efectivelor  aflate în  misiuni internaţionale, şi de combatere a terorismului în coaliţie internaţională.

De asemenea, ţin să precizez că statele din Europa aduc un omagiu anual, la o dată distinctă cu  însemnătate istorică sau identitară naţională, celor care sunt încadraţi în structurile forţelor armate naţionale.

Tuturor militarilor români, vă urez să aveţi parte de sănătate şi să ne oferiţi în continuare aceeaşi încredere de care  avem cu toţii nevoie.

Europarlamentar PNL şi preşedinte al Partidului Naţional Liberal Giurgiu,

Dan Ştefan Motreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *