Daniel Badea a câștigat singura primărie din Giurgiu din partea USR

Într-un județ colorat în galben și roșu, există și un pic de albastru. La Crevedia Mare, la alegerile de duminică, s-a impus Daniel Badea, candidat din partea USR.

BADEA ŞTEFAN-DANIEL – USR – 60,88%
VASILICĂ CONSTANTIN-EUGEN  – PNL – 34,67%
MARIN DĂNUŢ – PSD – 2,78%
VLAD MARIAN-NICOLAE – AUR – 1,67%

Daniel Badea este vicepreședintele USR Giurgiu, consilier local la Crevedia Mare și unul dintre cei mai implicați oameni ai comunității.

Daniel Badea este un politician tânăr și ambițios, absolvent al Facultății de Finanțe, Bănci și Contabilitate, cu o experiență de 13 ani în muncă și peste 3 ani în funcții de conducere, în domenii precum financiar-bancar, transporturi și medical. Își dorește să împărtășească din experiența sa și să contribuie la dezvoltarea comunității printr-un suflu nou în politica giurgiuveană.

În 2020 și-a încercat șansele în politică și a fost ales consilier local al comunei Crevedia Mare, iar în cei 3 ani și jumătate de mandat s-a implicat activ în comunitate, prin inițiative locale, discuții periodice cu cetățenii, a inițiat consultări publice pentru proiectele comunei, iar pentru următorii patru ani va fi primarul comunei,

One thought on “Daniel Badea a câștigat singura primărie din Giurgiu din partea USR

  1. Este ce ne am dorit din prima candidate a dansului , un om cu caracter , un om foarte deștept, tânăr și cu multe idei , ne dorim sa dezvoltam comuna Crevedia Mare uitata de mulți ani , Dumnezeu sa ne ajute !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *