“Dar gândirea, gândirea este călăul lumii , dragii mei” Cum au păgubit deredepistii şi acei-stii din ceata lui Badalau-Mina statul cu aproape 5 milioane de euro! Din neglijenţă! Prima demisie…

Un nou articol semnat de contestaţii jurnalişti ai blogului  irefutabil.wordpress.com a stârnit atât  interes pe câtă supărare în micuţa nostră urbe.

Dincolo de duritatea articolului, nu avem cum să nu ne întrebăm cine a avut interes să se scurgă informaţii din instituţii ale statului, dar nici nu putem să spargem cuvintele preţioase din vitrina de unde le privesc unii cu teamă, alţii cu  admiraţie, ci doar să ne uităm atent pe do-cu-men-te!

Ce? De ce ? De ce acum şi cum? Să dăm  „Cuvântul gânditorul de la Hamangia cu bască” la o parte şi să mai citim o dată articolul pe care l-am preluat şi noi integral . 

Cum au păgubit deredepistii şi acei-stii din ceata lui Badalau-Mina statul cu aproape 5 milioane de euro! Din neglijenţă! Prima demisie…https://irefutabil.wordpress.com/2020/01/19/cum-au-pagubit-deredepistii-si-acei-stii-din-ceata-lui-badalau-mina-statul-cu-aproape-5-milioane-de-euro-din-neglijenta-prima-demisie/?fbclid=IwAR0lF5IBqSxE0i9YbaSiAnhsuimgIaRBWcHFA_ZuBygR870N_F6OfiBVSo8

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *