DARURI PENTRU COPIII NEVOIASI DIN OGREZENI DIN PARTEA OFL- GIURGIU

Printre acțiunile Organizației Femeilor Liberale filiala Giurgiu se disting cu siguranța cele in care copiii proveniți din familii defavorizate din mediul rural primesc daruri si sunt încurajați sa meargă la scoala.

In fiecare luna, femeile liberale merg in câte o localitate din judetul Giurgiu pentru a da aceasta mâna de ajutor acopiilor proveniți din familii nevoiașe .
In aceasta luna, chiar in saptamana mare, a fost rândul copiilor defavorizați din comuna Ogrezeni să primeasca o astfel se vizită.

Liberalele giurgiuvene împreuna cu Marius Nicusor Iacob, președintele PNL Ogrezeni, au dăruit un mic zâmbet copiilor mai puțin norocoși din comună.

“Ne bucurăm că zâmbetul mult -dorit de pe chipul micuților l-am adus în preajma sărbătorilor pascale .Vom continua să-l dăruim și copiilor din alte comune giurgiuvene, lună de lună, așa cum am promis” a declarat președinta OFL-Giurgiu Dana Danciu la sfârșitul acțiunii .


Aceasta a ținut sa adreseze multumiri si președintelui organizației PNL -Ogrezeni pentru sprijinul acordat .


“Mulțumesc colegului Marius Nicusor Iacob pentru ajutorul dat  si fara de care nu am fi reuşit să străbatem întreaga comună în doar o zi. Cu ajutorul sau am identificat mai multe familii ce au nevoie de sprijin si impreuna am daruit copiilor zambete care in mod normal nu ar trebui sa lipseasca de pe chipurile lor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *