David Copperfield de la Iepuresti

Multi dintre noi isi mai aduc probabil aminte de celebrul magician britanic ,care-a facut sa dispara statuia libertatii din New-York pentru cateva zeci de secunde .
Trucul lui Copperfield este o gluma nereusita , fata de performantele in materie de prestidigitatie pe care le reuseste primarul de la Iepuresti , domnul Costin Ciausu .
In schitele de mai sus vedeti cum o suprafata de 20.600 de metri patrati , un teren de forma dreptunghiulara cu latime de 50 de metri si cu o lungime depasind usor 400 de metri , deci un teren de marimea unui portavion american , este mutat din stanga in dreapta drumului de exploatare agricola in functie de anumite interese .
Terenul poarta numarul cadastral 32073 si poate fi reperat in cele doua fotografii de mai sus , o data in stanga drumului de exploatare agricola si o data in dreapta .
Interesant este ca in ,,Planul de amplasare si Delimitare a Imobilului ” , terenul este perceput ca fiind imobil , cand de fapt domnul Ceausu si colegii dumnealui de la camera agricola a primariei Iepuresti l-au facut sa se miste , l-au facut ,,mobil” .
Care sa fie motivul schimbarii amplasamentului ,,imobilului” cu numarul cadastral 32073 ?
Motivul este unul simplu si are conotatii strict economico-financiare .
Pe cel de-al doilea amplasament , cel din stanga drumului , terenul are amplasate pe el instalatii ale ,,OMV PETROM” , pentru care firma austriaca plateste redevente consistente .
Mai este de adaugat faptul ca oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Giurgiu nu a fost de acord cu ,, terenul plimbaret” al domnului primar Ciausu si a respins cererea privind documentatia cadastrala de repozitionare a imobilului cu numarul cadastral 32073 prin inceheierea de respingere inregistrata sub numarul 55381 .

In editiile viitoare ale publicatiei noastre va vom prezenta ,,Ce vraji a mai facut Coperfield de Iepuresti “.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *