De astazi si pana pe patru noiembrie sunteti invitati la Festivalul International al Teatrelor Dunarene .Procurati-va din timp bilete!!!

Intre 29 octombrie şi 4 noiembrie la Giurgiu se desfasoara cea de-a XXI a editie a Festivalului international al Teatrelor Dunarene. Participa teatre din Budapesta, Novi Sad, Bratislava, Ruse, ViroVITIKA  Tulcea , Giurgiu. Festivalul se va deschide in aceasta seara la ora 18.30.

Teatrul SPIRIT din Budapesta, Teatrul MLADIH din Novi Sad, Teatrul VIROVITIKA din Croaţia, Teatrul DEBRIS din Bratislava şi Teatrul SAVA OGNJANOV din Ruse împreună cu Teatrul JEAN BART din Tulcea sunt vor evolua in perioada 29 octombrie, 4 noiembrie pe scena Teatrului Tudor Vianu din Giurgiu in cadrul Festivalului International al Teatrelor Dunarene ajuns la cea de-a XXI- a editie.
Pe langa piesele de teatru , festivalul mai ofera consumatorilor de cultura, concerte , expozitie de pictura , expozitie documentara , comemorativa si lansare de carte.

In aceasta seara, dupa un miniconcert de muzica baroca pentru violoncel sustinut de Stefan Cazacu , sunteti invitati la “ Asediul Veneţiei “ , o premieră după Albert Camus, pusa in scena de Andrea Pennachi și Michele Modesto Casarin,in interpretarea actorilor-gazda ai Teatrului Tudor Vianu din Giurgiu. Spectacolul se va juca in Sala Mare incepand cu ora 19.00.

Biletele pentru astazi s-au epuizat, insa pentru celelalte spectacole se pot face rezervari la numarul de telefon ; 0246 213 005 , 0760 262 906 si pe pagina de facebook la teatru@mail.com .

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *