De ce nu au funcționat azi, unele semafoare din oraș?

Nici roșu, nici verde nu au arătat astăzi unele semafoare din oraș. Giurguvenii aflați în trafic au aplicat regulile  de circulație prevăzute în lipsa  semafoarelor.
Primăria Giurgiu este în proces de realizare a unui  sistem integrat de management al traficului, care conține o diagramă de funcționare a semafoarelor, document aprobat după o analiză prealabilă, făcută împreună cu reprezentanții IPJ Giurgiu. Montarea în sistem integrat a semafoarelor este prevăzută în cadrul celor trei proiecte de mobilitate urbană implementate de municipalitate.
Ieri au fost puse in funcțiune semafoarele de la intersecția străzii Tineretului cu bulevardul București, operațiunea debutând la ora 09:00, iar astăzi cele de la intersecția bulevardului 1907 cu străzile Mircea cel Bătrân, Libertății și Parcului.
Dacă în cazul intersecției străzii Tineretului cu bulevardul București,  trecerea la noile semafoare și punerea în funcțiune conform noii diagrame de semaforizare a fost făcută într-o singură zi,  zi, în cazul  intersecțiea   bulevardului 1907 cu străzile Mircea cel Bătrân, Libertății și Parculuide fiind mai compleă , operațiunea se va finaliza vineri, 22 martie.
Reamintim participanților la trafic faptul că în cazul în care semafoarele nu funcționează, traficul rutier/pietonal urmeazăa a se desfășura n  conformitate cu semnificația semnelor de circulație.
În această perioadă, în oraș, se montează și stații noi de autobuz care vor deveni funcționale după finalizarea proiectelor de mobilitate urbană, atunci când vor fi reconfigurate și traseele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *