Declarația zilei: ” Îmi pare bine că am luat decizia, împreună cu colegii mei, să creăm această coaliţie„

 

Chiar în această seară, liderii coaliției de guvernare PNL-PSD au susținut o conferință de presă pentru a prezenta pachetul de măsuri de sprijin pentru România.

Declarația zilei vine de la Marcel Ciolacu, liderul PSD, care a afirmat că se bucură pentru faptul că social-democraţii au luat decizia de a forma o coaliţie de guvernare împreună cu PNL.

I-auzi brâu! Adică ăștia de la centru ies împreună, pe aceeași limbă să anunțe măsuri pentru binele poporului, iar la noi, la Giurgiu, omologul lui Ciolacu, din teritoriu, Marian Mina a epuizat tot limbajul suburban, prin emisiunile oficioase, la adresa colegilor de coaliție.

Să fie vorba de frustrare, de oftică, de inimă rea?

Chiar azi povestea președintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu despre o fățărnicie de-a lui Mina.

Cei doi s-au întîlnit vinerea trecută pe holurile unor televiziuni locale. Au dat mâna, au shimbat două-trei vorbe, s-au salutat și au mers la emisiuni: unul la Open TV, altul la Restart TV.

Dumitru Beianu a păstrat un ton calm, fără atac la persoană, axat pe problemele județului, dincolo, la un perete distanță, cel care mai devreme a dat mâna, a început să scuipe cu venin, cu ocare, cu discurs de maidan, tocmai despre colegul de alianță, vecin de platou.

De aici și vorba lui Beianu: ” M-am săturat să-i tot întind mâna și el să scuipe”.

Păi i-auzi, d-le Mina, ce zice boss: ”Domnule prim-ministru, eu vă mulţumesc. Mulţumesc şi miniştrilor. Şi vreau să vă spun cu toată sinceritatea: îmi pare bine că am luat decizia, împreună cu colegii mei, să creăm această coaliţie”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *