De la o glumă, la scandal şi loviri

Dupa ce au iesit de la cursuri, mai multi elevi din municipiul Giurgiu  s-au luat  la  bataie in plina strada .Totul a pornit de la o gluma care  era sa se incheie cu victime grav ranite, daca nu interveneau jandarmii.

Joi, 11 aparilie, in intersectia strazilor 23 August şi Tudor Vianu , mai multi elevi giurgiuveni , au dat rasul pe plans pornind o incaierare  “de zile mari “.

Unul dintre băieţi care sângera în zona feţei a atras atntia    grup de jandarmi aflat in zona. Jandarmii  l- au oprit pentru a afla ce s-a întâmplat.

Elevul de 16 ani le-a povestit că a avut un conflict cu un coleg în urma unei glume făcute în clasă, iar la finalul programului acesta din urmă ar fi chemat alţi 2 tineri pentru a-i lua apărarea.

Pntru ca la  faţa locului nu se mai aflau toate persoanele indicate, jandarmii au mers spre şos. Alexandriei şi i-au găsit pe toţi cei care au participat la eveniment: 3 tineri de 16-17 ani.

În acest caz, jandarmii  au contactat părinţii minorului  si au aplicat 4 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1.400 lei.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *