Decedati , plecati si nechemati

 

Oare ce site-uri viziteaza prefectul de Giurgiu , doamna Crisu Carmen Nina in momentele dumneaei de odihna activa ?
Chiar sa nu-i fi patinat niciodata ochii intre doua sesiuni de Louis Vuiton si placi electrice de intins parul Rowenta si prin tabelul nominal al membrilor echipei responsabile la Giurgiu cu gestionarea situatiilor de urgenta ?

Binenteles ca nu , pentru ca primul nume trecut dupa coordonatorii echipei , Crisu Carmen Nina si ex-presedintelel Consiliului Judetean Vasile Mustatea , este cel al domnului Stoica Dragos , fostul director al ,,Apelor Romane”.
Domnul Dragos Stoica , fie-i tarana usoara , a plecat dintre noi in urma cu aproape doi ani si oricat v-ati baza dumneavoastra pe profesionalismul dumnealui doamna prefect , nu va mai poate ajuta cu nimic .
Domnul Vasile Mustatea ?
Aflam cu bucurie ca e verde si sanatos , da’ nu mai e presedinte al Consiliului Judetean si nu credem ca ar dori sa-i faca gratis si benevol treburile lui Marian Mina .
Domnul ex-prefect de politie Vasile Tache a plecat spre alte zari mai calde si oricat am lacrima dupa dumnealui , aflam ca se ocupa cu procesarea de ,,pui de politist” la institutia de profil de la Campina .
Domnul doctor Puiu Marinescu ?
Ar trebui sa-si manance pensia , dar agitat cum il stim , mai involbureaza inca apele cu un contract part-time foarte bine platit la DGASPC Giurgiu .
Domnul Ion Mateescu ?
Profesionist si disponibil , numai ca intre timp a devenit indezirabil si…liberal .
Cu morti si cu plecati faceti fata situatiilor de urgenta doammna prefect ?
Intrebarea era retorica .
Cu morti , plecati si nechemati .
Iata ca mentorul , binefacatorul si stapanul doamnei Crisu , senatorul Badalau , loveste si dupa decesul dumnealui , deces la care am asistat cu totii in direct , pe 10 martie , anul curent .
Domnul Badalau l-a inscaunat pe sotul doamnei deputat Elena Dinu , Daniel Augustin Dinu in functia de director al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Bucuresti , desi fostul ministru Razvan Cuc il trimisese acasa sa croseteze ciorapi de lana ( e singurul lucru la care se pricepe).
Cum a gestionat domnul director Dinu Daniel deszapezirea drumurilor si a autostrazilor ?
Dezastruos . A nins cu accidente , caramboluri , picioare si maini rupte , capete sparte ….
Domnul Daniel Augustin Dinu ?
Un nechemat . O spun in gura mare toti colegii dumnealui . Si-astia noi , unsi de PSD si-aia vechi ramasi de pe vremurile-alealalte .
Cu morti , cu plecati si cu nechemati vreti voi sa ne salvati ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *