Decizie de ultimă oră: Părinții au voie în curtea școlilor

PĂRINȚILOR LE ESTE PERMIS ACCESUL ÎN CURTEA UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT ÎN ZONE SPECIAL AMENAJATE ȘI SEMNALIZATE
Potrivit hotărârii nr. 10 a Comitetului Local pentru Situații de Urgență aprobată în data de 15 septembrie, ținând cont de faptul că unele unități de învățământ de pe raza Municipiului Giurgiu sunt amplasate în imediata vecinătate a unor căi rutiere intens circulate sau în zone aflate intre blocuri de locuințe unde nu se poate asigura siguranța rutieră pentru elevi și părinți, și solicitările din partea părinților, CLSU Giurgiu au fost stabilite următoarele:
– Începând cu data de 16.09.2020, se permite accesul în curtea unităților de învățământ copiilor, părinților și însoțitorilor acestora în zone special amenajate și semnalizate corespunzător pentru fiecare clasă în parte, până la intrarea elevilor în clase.
– S.C. Giurgiu Servicii Locale S.A. împreună cu directorii unităților de învățământ se vor ocupa de achizitionarea și montarea materialelor necesare pentru zonarea pe clase a curților școlilor.
– S.C. Giurgiu Servicii Publice S.A. va încheia contracte de dezinfecție cu fiecare unitate de învățământ, pentru dezinfectarea zilnica a curților acestora, între orele 08:00-08:30, după eliberarea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *