Declarații referitoare la contractul de prestări servicii încheiat între societatea Funivet și Adăpostul Public de Câini

În aceste zile, rețelele de socializare au fost invadate de informații denigratoare și defăimătoare la adresa consilierului municipal PNL, Cătălin Funieru, acuzat de social-democrați că ar fi încălcat legea atunci când firma Funivet a încheiat un contract cu o societate a primăriei Giurgiu, pentru gestionarea câinilor fără stăpân.

Niciuna din publicațiile care au dat gir acuzațiilor din spațiul online nu l-au contactat pe Cătălin Funieru pentru un punct de vedere, situația reală fiind prezentată în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local, de la finele acestei săptămâni.

Declarații cu privire la contractul delegat societății Funi Vet – YouTube

„S-au spus multe neadevăruri” – a declarat Cătălin Funieru care va prezenta zilele următoare un raport amănunțit al activității clinicii sale veterinare referitor la sumele cheltuite la adăpostul de câini Giurgiu.

Vom reveni cu detalii pe acest subiect, dar mai ales cu detalii legate de sumele exorbitante cheltuite în mandatul fostului primar, atunci când adăpostul public de câini fără stăpân a fost transformat în lagăr de exterminare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *