Delegatie vietnameza, in vizita la Giurgiu

La sfarsitul saptamanii trecute, Zona Libera Giurgiu a primit vizita primului secretar al Ambasadei Republicii Socialiste Vietnam în Romania, Vu Hong Cuong și a consilierului comercial, Hoang Anh Dung.
Oficialitatile au poposit mai intai la Consiliul Judeţean, unde au fost primate de vicepreședintele Vasile Andronache.

Ulterior, delegatia s-a deplasat la sediul administrativ al Zonei Libere Giurgiu, unde, viceprimarul Ion Dragomir, a vorbit despre municipiul Giurgiu si despre proiectul portului cu acces trimodal, care a primit la inceputul acestui an finantare europeana de la Bruxelles.
Proiectul va fi realizat de o firma din Romania in parteneriat cu Primaria municipiului si Zona Libera Giurgiu si are o valoare de 15,5 milioane de Euro, din care 85 la suta reprezinta finantare europeana.

Au fost prezentate de asemenea perspective și posibilități de colaborare si s-au pus la dispozitie oaspeților materiale informative .
După întâlnirea din sediul administrativ găzduită de directorul comercial, Aurelia Dobre, delegatia vietnameza a vizitat mai multe firme care își desfășoară activitatea în ZLG și au solicitat diverse informații despre condiții, tarife, facilitați și servicii oferite de Zona Libera Giurgiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *