Descinderi ale Poliţiei Capitalei. Este căutat criminalul giurgiuveanului ucis în scandalul cu violențe din Piața Constituției

21 de mandate de percheziţie domiciliară pe raza Municipiului Bucureşti au fost puse în aplicare în această dimineată, în urma ordinului emis de de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bucureşti.

La sediul Poliţiei Capitalei sunt efectuate audieri de către procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Omoruri, cu privire la faptele care fac obiectul cauzei-conform informatiilor oferite de Compartimentul de informare si relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Cel mai probabil, spun surse apropiate, ar fi vorba despre anchetarea cazului de omor rezultat in urma scandalului cu violențe din Piata Constituției din seara de 29 septembrie 2019,cand un giurgiuvean în varst ă de 35 de ani din Braniștea-Giurgiu și-a pierdut viața, iar un alt bărbat a  fost grav rănit.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *