Desi nu-i Firea lui, Badalau s-a declarat Statut!


In febra pregatirilor pentru a deveni cat mai degraba membru al CexN ,ca sa mai fie si el bagat in carti pe la centru, Niculae Badalau a comandat finului sau Caval o manea progresiva intitulata sugestiv “Statutul sunt eu , faceti pipi la wc-eu” . In melodie este vorba  despre importanta castigarii cat mai nestatutare a PSd Giurgiu , facand pipilica peste interimarii din judet, care asteptau , in mod firesc, ca alegerile sa inceapa de la ei.

“Eu nu alerg să fac alegerile astea ca să fiu în Comitetul Executiv Naţional. Eu sunt în Comitetul Executiv pentru că sunt preşedinte interimar. Deci toate argumentele alea sunt total neadevărate. Mă bucură că nu am unanimitate, că există un schimb de idei în partid”, a declarat Bădălău!

Eram precisaaaaaaaa!!!!! Deci, adevarul e ca dvs. mintiti cand ziceti ca spuneti adevarul . Adevarul e ca dvs nu minti niciodata ! Iar lucrurile adevarate sint interimare. Ma bucur ca am reusit sa stabilim valoarea de adevar . Poate bagam si un vers cu “bucuria” asta mare…Ce ziceti finu’ Caval ? o puteti canta si Diasporei daca nu e asa umectata ca celalalta manea…Si pe ea sa danseze fericit celalalt fin care de dragul nasului a demisionat din functia de presedinte interimar ca sa il lase pe Nasu la butoane. Ce daca aceasta demisie inseamna ca doi ani nu mai are voie sa ocupe vreo functie in partid conform statutului…?
Care statut? “Statutul c’est moi” – ar fi spus Badalau da’ in romana si tare ca sa auda si deputatul Razvan Cuc, care i-a reprosat ca nu respecta norma de reprezentare si ca a ascuns documentele de la centru unde este clar stipulat cum se vor face alegerile și in ce perioada.

Dar problema cea mai grava in goana organizarii acestor alegeri nu este doar opozitia sistematica si vehementa pe care i-o fac deputatii Razvan Cuc si Alexandru Andrei, nici cea spasita a lui Cristian Marciu ,ci Nicolae Barbu ,primarul municipiului Giurgiu, care si la parlamentare si la locale a venit cu oameni . Multi. Cu voturi. Multe. Si care nu va mai fi de partea sa .
De asemenea , primarul orasului Mihailesti , Mihai Dobre, ii este de asemenea potrivnic .Si…culmea! Primarul , Constantin Carapanceanu- Ghimpati, ii explica lui Niculae Badalau , oride cate ori e nevoie, cum se circula correct la intersectia cea mare de la Ghimpati, venind dinspre Giurgiu . Daca mergi drept inainte, ajungi in Bucuresti la Firea , daca faci Stanga ajungi in Teleorman , la Dragnea.

Si totusi, netinand cont de prea multe reguli, membrul interimar in CexN, umbla turbat ca sa se-aleaga,sa nu mai fie interimar. Si sa fie el cel ales, ca altfel zboara si din CexN.
Tot scotocind dupa actele necesare organizarii alegerilor, cativa membri nervosi ai PSD au dat peste lista cu invitatii speciali la alegerile de maine maine – joi, 13 septembrie; vicepremierul Paul Stănescu și deputații Mihai Tudose și Marcel Ciolacu. Restul…sa vedem ce reuseste sa mai (con)stranga sau sa mai convinga Badalau…

Acesta este un pamflet, tratati-l ca atare!

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *