web analytics
Giurgiu-Tribune

Deținătorii locurilor de veci sunt pe cale să piardă dreptul de folosință

Conducerea S.C. Giurgiu Servicii Locale  S.A. informează deținătorii locurilor de înhumare aflate în cimitirele Sfântul Haralambie, Smârda și Sfântul Gheorghe, cărora le-au expirat concesiunea, să se prezinte de urgență la Serviciul Cimitire, cu sediul în str. Unirii nr. 6 intrarea de la  Stadionul  Marin Anastasovici , luni până vineri, între orele 08:00-15, în vederea preschimbării actelor de dare în folosință, actelor/contractelor de concesiune și achitării taxelor de închiriere cimitire/locuri de veci.

În conformitate cu Regulamentul privind organizarea și funcționarea cimitirelor, cetățenii au abligația ca în termen de 30 de zile de la expirarea concesiunii, să se prezinte pentru clarificarea situației la serviciul mai sus menționat. În caz contrar dreptul de folosința va fi ridicat.

În prezent în cimitirele din Giurgiu se află circa 26 de mii de locuri de veci. Mai mult de jumătate din numărul contractelor de concesionare încheiate de giurgiuveni,sunt expirate. Potrivit reprezentanților serviciului Cimitire în acest moment nu mai este disponibil nici un loc. De asemenea, aceștia spun că în cea mai recentă ședință de consiliu local s-a aprobat amenajarea unui nou cimitir de stat pe șoseaua Bălănoaia din municipiu.

Alexandra Buzică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *