Din 44 chemara numai 4 , doi cuscri siamezi+ sefu si-mparatu’.

 

 

 

+

 

Ori a fost  ,,cina cea de taina cu regim preferential” numai cu oaspeti prima-ntai la care n-avea ce sa caute ALDE mucenicu’ de la Vedea , de la Putineiu sau Florea cucernicu’ de la Greaca ….
….Ori din cei 44 de mucenici numai astia 4, e drept unu-si-unu, au mai ramas in gratiile Nasului Mare,ale beizadelei si ale finului mic.
Mai concret.
Vineri,6 octombrie la restaurantul Saga din Bolintin-Vale, proprietate a familiei Badalau,s-a praznuit cu mare fast implinirea a treizeci de primaveri de catre Badalau Gabriel Radu, fiul domnului senator Niculae Badalau.
Lume multa, primari putini.
Cu exceptia celor doi cuscri deveniti siamezi, primari la Comana si la Colibasi,ambii posesori ai titlului de ,,Cumatru al Famigliei Badalau”, au mai fost zariti, dar destul de stingheri prin colturi intunecoase ,primarul de la Clejani si cel de la Ghimpati.
Intrebarea este,unde sunt primarii de-alta data ?
Unii dintre ei,vreo douazeci la numar, nu reusesc sa depaseasca stadiul unor relatii strict institutionale cu Badalau, pentru ca acesta in particular nu da doi bani pe ei , pentru ca n-aduc bani,n-aduc voturi si nici nu beau vin lungit cu pepsi, ca sefu.
Eticheta data in particular de catre Badalau acestora este aceea de TIRIPLICI (termen inexistent in DEX, dar pe care Badalau il folseste foarte des cu sens peiorativ ).
Ceilalti douazeci consuma pe la alta masa, masa arhanghelului Mihail de la Mihailesti, care dealtfel a fost dintotdeauna si mai bogata si ,,mai fara dar”,motiv pentru care s-au protapit in capu’ ei dom’ ministru Cuc si sfantu’ Andrei.
Se subtiaza gasca dom’ senator, dom’ presedinte !
Peste foarte putin timp o sa fiti asa cum au fost toti sfintii. Singuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *