Directorul DITL Giurgiu, Laurențiu Țintea: ”M-am vaccinat pentru cei dragi”

După ce aproape toți angajații Direcției de taxe și Impozite Giurgiu s-au vaccinat împotriva COVID-19, azi a venit rândul directorului instituției, Laurențiu Țintea. Acesta a ales să se imunizeze cu serul AstraZeneca, deloc sceptic cu privire la eficacitatea acestui vaccin și încrezător în părerile specialiștilor.

”Am venit mai debrabă pentru cei dragi, decât pentru mine și cred că toți cei care au venit aici, în bună măsură, au venit pentru cei de acasă, ca să-i știe săsnătoși, să știe că se pot baza pe ei și abia după aceea pentru ei înșiși. Dacă nu suntem conștienți că pandemia o putem opri prin măsurile de protecție și prin vaccinatre, înseamnă că totul a fost în zadar.”

Despre vaccinul AstraZeneca s-a vorbit mult în ultmia vreme și nu neapărat de bine și totuși, Laurențiu Țintea a preferat să dea crezare specialiștilor și nu rețelelor de socializare.

AstraZeneca este controversat pe mediile de socializare. Am avut grijă să mă informez direct de la medici, microbiologi, de la specialiști în virusologie și până la urmă, am dat curs programării cu AstraZeneca. Deci, înțeleg, când vreau o informație despre mecanică, mă duc la un mecanic, dacă vreau o informație despre fiscalitate, întreb un fiscalist. Nu mă informez de pe facebook, mă informez, pur și simplu, de la oameni de specialitate.”

Laurențiu Țintea a ales să se vaccineze la centrul amenajat în incinta Ateneului ”Nicolae Bălănescu” din Giurgiu, centru destinat exclusiv vaccinării cu serul AstraZeneca.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *