“Distileria” de la Clejani – ridicata de Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitătii Economice

O adevarata distilerie si depozite cu substante incolore mirosind a alcool au descoperit Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitătii Economice in doua locuinte din Clejani , judetul Giurgiu.
Si fiindca respectivele substante intra la “produse accizabile în afara unui antrepozit fiscal autorizat”, inca de dimineata ,politistii sustinuti de Serviciul Operatiuni Speciale Giurgiu i-au lasat pe “producatori “fara marfa si “logistica”.

Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitătii Economice au perchezitionat in aceasta dimineata doua locuinte din Clejani – Giurgiu la personae asupra carora s-au descoperit produse accizabile în afara unui antrepozit fiscal autorizat.
Cu aceasta ocazie cu care, au fost gasiti peste 400 de litri băutură transparentă cu miros specific de alcool. De asemenea, la una dintre cele doua locuinte perchezi ionate a fost surprins în flagrant un bărbat, în timp ce producea băuturi alcoolice prin intermediul a două sisteme de distilare.
Atât componentele sistemelor de distilare, cât si întreaga cantitate de băuturi au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
Prejudiciul estimat cauzat bugetului de stat în cuantum de 6.000 lei, a fost recuperate în totalitate prin indisponibilizarea băuturilor alcoolice si a componentelor sistemelor de distilare.
In cauză, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârsirea infractiunii de producerea de produse accizabile .

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *