Doi parlamentari giurgiuveni au fost confirmati cu noul coronavirus

Doi deputați din organizația PNL Giurgiu au fost confirmați cu nou coronavirus și sunt internați la ATI pentru îngrijiri medicale. Este vorba despre Toma Petcu și Alexandru Andrei.

 

DSP Giurgiu desfășoară în prezent o ancheta epidemiologică in cazul celor doi deputați ai filialei  PNL Giurgiu confirmați pozitiv cu noul coronavirus , așa cum se procedează la fiecare asemenea caz .

Parlamentarii giurgiuveni Toma Petcu și Alexandru Andrei beneficiaza de îngrijiri medicale la terapie intensivă. Ancheta epidemiologica nu s-a incheiat și nu se știe încă numărul contacților.

Autoritățile au precizat totuși că incidența de răspândire cumulată în ultimele 14 zile se calculează în funcție de momentul în care proba persoanei în cauză este introdusă în sistem, și nu în funcție de momentul în care, centrul de testare o raportează pentru centralizare și apoi este comunicată public, existând astfel  un decalaj inerent de la o zi la alta.

La începutul lunii octobrie cei doi deputati PNL Giurgiu ,Toma Petcu și Alexandru Andrei  au participat la nunta fiului unui primar din Giurgiu cu sute de invitați, în localitatea Podișoru, comuna Bucșani, dar si la o sedință de partid.

Si nou- validatul presedinte PNL al Consiliului Județean, Dumitru Beianu a  anunțat pe contul său de socializare  ca se află  în autoizolare pâna luni, când va face testul pentru Covid 19 și, mai apoi, se va supune  hotărârii DSP, deși , spune acesta nu a fost contact direct al colegilor deputați .

Camelia SAchetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *