Doi proxeneți condamnați, din Băneasa, depistați de polițiști și depuși la Penitenciar

Două persoane din comuna Băneasa, județul Giurgiu au fost depistate de polițiști și depuse în cadrul Penitenciarului Giurgiu, după ce instanța a emis pe numele acestora două mandate de executare a pedepsei închisorii, pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

La data de 13 decembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Giurgiu au desfășurat în comuna Băneasa, județul Giurgiu, o acțiune pe linia depistării persoanelor urmărite în temeiul legii.

Cu ocazia activităților desfășurate au fost depistate două persoane, respectiv un bărbat de 23 de ani și o femeie de 37 de ani, ambele din comuna Băneasa, județul Giurgiu, pe numele cărora, Judecătoria Giurgiu a emis două mandate de executare a pedepsei închisorii, având de executat, fiecare, o pedeapsă de 2 ani închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

Persoanele condamnate au fost conduse la sediul I.P.J. Giurgiu, unde s-a procedat la întocmirea  documentației specifice, ulterior fiind depuse în Penitenciarul Giurgiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *