Doi tineri din municipiul Giurgiu, arestați pentru trafic de droguri

Ieri, 22 septembrie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu – B.C.C.O. București, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Giurgiu, au efectuat 3 percheziții domiciliare, în municipiul Giurgiu, la locuințele a 3 persoane bănuite de traficul de droguri de risc, deținere de droguri de mare risc, în  vederea consumului propriu și efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Din cercetări a reieșit că, în perioada decembrie 2020 – septembrie a.c., 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani, din municipiul Giurgiu, ar fi comercializat droguri de risc (cannabis) și produse susceptibile a avea efecte psihoactive, în municipiul Giurgiu.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate droguri de risc (cannabis), precum și obiecte asociate consumului și traficului de droguri.

2 bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore. Ulterior, Tribunalul Giurgiu a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile, pentru trafic de droguri de risc, deținere de droguri de mare risc, în  vederea consumului propriu și efectuarea, cu intenție, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Cei doi tineri au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Giurgiu.

Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *