Dom’ presedinte

 

Pe dom’ presedinte l-am cunoscut in toamna lu’ 2012 cand mi-a intrat in birou, s-a recomandat si m-a rugat sa-i permit sa-si puna si dumnealui trei afise la avizier, fiind candidat pentru functia de deputat in colegiul numarul 3 Giurgiu din partea unui partid ai carui membrii ar fi incaput toti in sufrageria dumnealui.

Dupa cateva luni , l-am redescoperit in echipa ex-deputatului Bogdan Cantaragiu de la PD-L Giurgiu.
Venirea la presedintia PD-L a lui Vasile Blaga l-a propulsat pe dom’ presedinte in functia de…. presedinte al PD-L Giurgiu, dupa plecarea precipitata a lui Cantaragiu.
Ce l-o fi recomandat ?
Probabil cele 200 de voturi pe care le-a obtinut in 2012 intr-un colegiu cu 75.000 de alegatori.

Unirea cu Partidul National Liberal a Partidului Democrat-Liberal , i-a adus cu sine domnului presedinte functia de co-presedinte al noului partid, in judetul Giurgiu, functie din care a reusit sa piarda intr-un mod jalnic toate alegerile in care a fost angrenat.

Printr-un joc al hazardului si-al soartei ,domnul presedinte a reusit sa plece in luna mai a acestui an,dupa ce a pierdut presedintia partidului cu un scor apropiat de 10%, ceea ce pentru domnia sa este o adevarata performanta, dar n-a plecat singur…
A luat cu dumnealui si sediul partidului din strada Droc-Barcian, sediu scos la licitatie in urma unei sentinte judecatoresti si pe care domnul presedinte si l-a insusit cu aportul tehnic al executorului judecatoresc Ramona Iordache Cuc!!!

Cu aceasta ocazie a luat legatura dom’ presedinte si cu viitorul deputat si ministru Razvan Cuc, care i-a intemediat o intalnire cu seful sau, senatorul Batalau, care i-a ,,garantat” functia de deputat in schimbul unui non-combat.

Si-uite-asa a candidat dom’ presedinte de unu’ singur si n-a iesit nimic.
Pe 17 iunie la congresul PNL, l-am intalnit din nou pe dom’ presedinte , cum altfel decat candidat pentr-o functie de vicepresedinte al partidului,
A luat vreo 20 de voturi dintr-o mie,adica aproape nimic.

In contabiltatea sa, PNL figurează cu datorii mari de pe urma campaniilor conduse de dom’ presedinte,iar creditorii se inghesuie cu proceduri de executare silita, dar filiala Giurgiu nu îndrăznește  sa-l deranjeze pe dom’ presedinte.

In schimb, dumnealui ,eternul perdant mai strecoara din cand in cand cate-o soparla prin gard fara vreun pic de rusine.

Aflu cu bucurie ca domnul presedinte a fost ales …presedinte al asociatiei de locatari cu unanimitate, trei voturi, si a castigat cupa Rotary la tenis de camp, prin neprezentarea adversarului.

Bravo dom’ presedinte !
Si o rugaminte!

Nu te inscrii mata’ in PSD ?!!!

Ar fi garantia ca la urmatoarele alegeri, partidul rosu n-ar indeplini nici macar pragul de intrare in parlament.

Hai fa si dumneata un lucru bun dom’ presdinte !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *